Aktuális híreink

„Tervezd meg Te!”

Sikeresen lezárult a Gönyűi Szociális Alapszolgáltatási Intézmény „Tervezd meg Te” című logópályázata, amelyet szeptember közepén indítottunk útjára annak érdekében, hogy 2021. január 1-től új ellátási formával bővülő Intézményünk arculatát formáljuk, alakítsuk. Mindehhez nagy segítséget és kiindulási lehetőséget biztosított számunkra, hogy miként is látja, gondolkodik, vélekedik az Intézményről a gyermek, fiatal korosztály, és hogyan tudják mindezt egy logóba sűríteni.

tovább olvasom »

SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE

A szépkorúak szépségét már nem a makulátlan bőr és a világmegváltó lendület adja, de a tekintetükben ott van a sokat megéltek bölcsessége, mozdulataikban a nyugalom. Őket már nem a hajtja a versengés a birtoklásért, a hatalomért, az elsőségért. Tanulhatunk tőlük.

tovább olvasom »

Szociális Munka Napja – 2020

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy november 12-e a Szociális Munka Napja és az Országgyűlés döntése alapján – 2016. évi CLXXX. törvény 1. § – a személyes gondoskodást nyújtó intézményeknél, szolgáltatóknál munkaszüneti nap, így intézményünk ezen a napon zárva tart.

tovább olvasom »

Eseményajánló

Nincsenek közelgő események

Kövess minket