KÖSZÖNTŐ

Sok szeretettel üdvözlöm Önt a Gönyűi Szociális Alapszolgáltatási Intézmény honlapján.

Honlapunk létrehozásának célja, hogy intézményünk szolgáltatásait, programjait bemutassuk. Alapvető feladataink a lakosság igényeihez, a törvényi és rendeleti előírásokhoz, a változó társadalmi viszonyokhoz rugalmasan alkalmazkodva és szükségletekhez igazodó sokszínű, változatos szolgáltatások biztosítása Gönyű község közigazgatási területén.

Egy olyan felületet szeretnénk biztosítani a szolgáltatásainkat igénybe vevők és az egyéb érdeklődők számára, amelyen a hatályos jogszabályokon, szakmai programon, a különböző szakmai tájékoztatókon túl további hasznos, az intézmény által nyújtott ellátásokhoz kapcsolódó információk is megtalálhatók legyenek.

Munkatársaimmal arra törekszünk, hogy intézményünk nyitott, szolgáltatáscentrikus, bizalmi légkör megteremtésére alkalmas hely legyen. Bízom benne, hogy a Gönyűi Szociális Alapszolgáltatási Intézmény esetén, olyan intézményt ismer meg honlapunk által, melynek kollégáihoz bármikor bizalommal fordulhat esetleges nehézségei, kérdései, problémái esetén.

Hasznos böngészést kívánok minden kedves érdeklődőnek!

Tisztelettel:

Pákozdi Ramóna
Intézményvezető

Eseményajánló

Nincsenek közelgő események

Friss hírek