Agytorna – Nyereményjáték

2022. november 02-én véget ért Agytorna elnevezésű nyereményjátékunk, 2022. november 11-én a sorsolása lezajlott. Sorsolás védnöke Ott-Szegő Henrietta képviselő asszony volt.

Ezúton is köszönjük, hogy elfogadta felkérésünket. Nyerteseinket, azaz Farkas Lászlónét, Bedő Jánosnét, Varga Istvánt, Hangyál Istvánnét, Vígh Istvánt, Varga Tivadarnét a megadott elérhetőségeken kiértesítettük és átadásra kerültek az ajándékcsomagok és az ajándékutalványok.

Köszönjük a beérkező pályázatokat és gratulálunk a nyerteseknek!

Eseményajánló

máj
25
szo
9:45 de. Gyertyaöntő és bútorfestő szakkö... @ Gönyű, Polgármesteri Hivatal udvara
Gyertyaöntő és bútorfestő szakkö... @ Gönyű, Polgármesteri Hivatal udvara
máj 25 @ 9:45 de. – 10:45 de.
Gyertyaöntő és bútorfestő szakkör - Kiállításmegnyitó @ Gönyű, Polgármesteri Hivatal udvara | Gönyű | Magyarország
Nemzeti Művelődési Intézet „ASZAKKÖR” elnevezésű pályázat keretében két szakkört tudtunk Gönyű Község Önkormányzatával közösen a tavalyi évben útjára indítani. Elérkeztünk a 20 alkalom végéhez és az elkészült alkotások kiállításra kerülnek 2024. május 25-én a Családi-és ... Olvass tovább

További hírek

Majális 2024.

Miközben alkottuk a majálisi díszeket udvarunkra, azalatt fantasztikus történeteket hallgathattunk időseinktől, miként is telt régen a majális, hogy élték azt ők meg gyerekként.

Húsvét az Idősek Klubjában

Tojás festés közben megtudhattuk miként is várták régen eme ünnepet, hogyan és mivel készültek a házi asszonyok, hajadon lányok!

Húsvétra hangolódás…..

Család-és gyermekjóléti szolgálat hagyományaihoz híven idén is megtartotta a szolgálattal valamilyen módon kapcsolatban álló gyermekek részére húsvéti kreatív foglalkozását.

Megemlékezés

Idősek Klubja tagjaival kreatív foglalkozás keretében megemlékeztünk a márciusi ifjakra és a szorgos kezek által még a kokárda elnevezési süteményünk is elkészült.