Agytorna – Nyereményjáték

2022. november 02-én véget ért Agytorna elnevezésű nyereményjátékunk, 2022. november 11-én a sorsolása lezajlott. Sorsolás védnöke Ott-Szegő Henrietta képviselő asszony volt.

Ezúton is köszönjük, hogy elfogadta felkérésünket. Nyerteseinket, azaz Farkas Lászlónét, Bedő Jánosnét, Varga Istvánt, Hangyál Istvánnét, Vígh Istvánt, Varga Tivadarnét a megadott elérhetőségeken kiértesítettük és átadásra kerültek az ajándékcsomagok és az ajándékutalványok.

Köszönjük a beérkező pályázatokat és gratulálunk a nyerteseknek!

Eseményajánló

Nincsenek közelgő események

További hírek

Gyertyakészítő szakkör

A Nemzeti Művelődési Intézet jóvoltából az Idősek Klubja tagja közül 5 fő gyertyakészítő szakkörön vehet részt 20 héten keresztül.

Nyár búcsúztató…

Még nyár utolsó napjait igyekszünk kihasználni és a grillezés világát klubunkba varázsolni.

Ki szereti az almakompótot?

Az Idősek Klubja tagjai igazán megadták a módját az élvezetek halmozásának, ugyanis ellátottjaink és dolgozóink egy igazán mennyei almakompótot készítettek a társasjáték parti mellé.

Élménybeszámoló – Mi leszek, ha nagy leszek táborunkról

Intézményünk idén ismét napközis tábort szervezett azon gyermekek számára, akik valamilyen formában kapcsolatban álltak/állnak a Gönyűi Család- és Gyermekjóléti Szolgálattal. A program újra a Pajtában valósult meg július utolsó hetében, ahol 20 gyermek önfeledt kikapcsolódásáról gondoskodtunk.