Farsang van, farsang van

Az Idősek Klubjában fergeteges farsangi programok záporoznak. Senior Olimpia ismét megrendezésre került, ahol a célba dobás, mellett a teke bábukat sem hagytuk pihenni. Ha már farsang akkor a szalagos fánkunk is elkészült és a szokásos tombola sorsolásunk is lezajlott. Népi játékok is felidézésre kerültek, mint pl. a krumpli kergetés. Mindemellett a Gönyűi Kék Duna Óvoda és Bölcsőde gyermekei és dolgozói jóvoltából a busójárás hangulatából is ízelítőt kaptunk

 

Eseményajánló

Nincsenek közelgő események

További hírek

Húsvét az Idősek Klubjában

Tojás festés közben megtudhattuk miként is várták régen eme ünnepet, hogyan és mivel készültek a házi asszonyok, hajadon lányok!

Húsvétra hangolódás…..

Család-és gyermekjóléti szolgálat hagyományaihoz híven idén is megtartotta a szolgálattal valamilyen módon kapcsolatban álló gyermekek részére húsvéti kreatív foglalkozását.

Megemlékezés

Idősek Klubja tagjaival kreatív foglalkozás keretében megemlékeztünk a márciusi ifjakra és a szorgos kezek által még a kokárda elnevezési süteményünk is elkészült.

Emlékkereső….

Idősek Klubja tagjai az intézmény által biztosított foglalkoztató füzet segítségével különböző trükkös, játékos feladatokat oldottak meg.