‘Itt van az ősz, itt van újra…’

És vele együtt itt van újra a 65 éven felüliek számára szervezett ingyenes számítógépes képzésünk, melyet az Önkormányzattal közös szervezésben valósítunk meg.
A tavaszi képzéshez hasonlóan, most is két csoportot indíthattunk:

  • a középhaladót 8 fővel,
  • a haladó csoportot pedig 9 fővel.

Első alkalmunk jó hangulatban és sok tudománnyal telt , a hat alkalmas képzésre minden héten sor kerül egészen október közepéig, mikoris – a tervek szerint – zárul kurzusunk.

Eseményajánló

Nincsenek közelgő események

További hírek

Győri Karitász pelenkaprogram

Intézményünk Család-és Gyermekjóléti Szolgálata már harmadik éve csatlakozik a győri Karitász pelenkaprogramjához, mely által minden évben 1-3 család számára tudunk biztosítani fél évre elegendő pelenkát. Köszönjük a lehetősége és az együttműködést.

Pályázati felhívás – KI”A”FESTŐ címmel

Pályázati felhívás! KI”A”FESTŐ címmel a Gönyűi Szociális Alapszolgáltatási Intézmény kifestő pályázatot hirdet. Színező – Kreatív – Trendi kicsinek és nagyoknak egyaránt. Idei év jelentős intézményünk részére, hiszen 15. évfordulónkat ünnepeljük. 15 év alatt az Idősek Klubjában jelentős és kiemelkedő alkotások születtek, melyeket most grafikus segítségével kifestővé átalakítottunk. Időseink tervezték, Önök meg életre keltik. A pályázat benyújtásának határideje: 2023. június 01.

Palántázás – I. felvonás

Idősek Klubja tagjai ma nem tököltek, hanem sütőtökmagokat ültettek! Mindezt azért, hogy szép palántáink legyenek és persze hatalmas sütőtökök teremjenek!

Négylábú élményhozó

A foglalkozáson a klubtagok és a kutyus bemutatkoztak egymásnak, majd különböző fejlesztő játékokkal ismerkedtünk meg Nudli közreműködésével.