Megdöbbentő és elgondolkodtató…

Tegnapi napon, azaz 2022. 10. 18-án a Panoráma terembe levetítésre került az Alzheimer c. dokumentum film, mely mindenki számára lebilincselő, érdekes, megdöbbentő és elgondolkodtató volt. Hogy miért is? Talán mert közelebb kerültünk egy olyan betegséghez, mely a mindennapjaink része, de mégis alig ismerjük. A filmvetítés után másfél órában Kollár István, a film készítője és Dr. Menyhárt Miklós főorvos válaszolt a résztvevők kérdéseire és egészítette ki a film mondanivalóját.

Nagyon szépen köszönjük az érdeklődőknek a részvételt!

A rendezvény az Uniper Hungary Kft. támogatásával valósulhatott meg, melyet ezúton is köszönünk.

Eseményajánló

Nincsenek közelgő események

További hírek

Gyertyakészítő szakkör

A Nemzeti Művelődési Intézet jóvoltából az Idősek Klubja tagja közül 5 fő gyertyakészítő szakkörön vehet részt 20 héten keresztül.

Nyár búcsúztató…

Még nyár utolsó napjait igyekszünk kihasználni és a grillezés világát klubunkba varázsolni.

Ki szereti az almakompótot?

Az Idősek Klubja tagjai igazán megadták a módját az élvezetek halmozásának, ugyanis ellátottjaink és dolgozóink egy igazán mennyei almakompótot készítettek a társasjáték parti mellé.

Élménybeszámoló – Mi leszek, ha nagy leszek táborunkról

Intézményünk idén ismét napközis tábort szervezett azon gyermekek számára, akik valamilyen formában kapcsolatban álltak/állnak a Gönyűi Család- és Gyermekjóléti Szolgálattal. A program újra a Pajtában valósult meg július utolsó hetében, ahol 20 gyermek önfeledt kikapcsolódásáról gondoskodtunk.