SZÉPKORÚAK KÖSZÖNTÉSE

Minden évben sorjáznak a jeles napok, ünnepek és világnapok. Van Anyák napja, Gyermeknap és van Idősek napja is. Ez utóbbi október 1-jén. Ilyenkor különösen jár a kiemelt figyelem.

De persze jól csak akkor cselekszünk, ha egész évben szeretettel, törődéssel fordulunk a szüleink, nagyszüleink vagy a egyedül élő idős szomszédunk felé. A napi rohanás közben persze nem könnyű időt szánni arra, hogy meglátogassuk őket, de jól esik egy kicsit leülni és megpihenni, előhúzni néhány emléket a családi legendáriumból. Mosolyt csal az arcunkra, ha labdáznak a gyerekünkkel, vagy együtt gyúrják a tésztát az ebédhez. Értékes pillanatok ezek, megőrzendők.

A szépkorúak szépségét már nem a makulátlan bőr és a világmegváltó lendület adja, de a tekintetükben ott van a sokat megéltek bölcsessége, mozdulataikban a nyugalom. Őket már nem a hajtja a versengés a birtoklásért, a hatalomért, az elsőségért. Tanulhatunk tőlük.

Ezúton kívánok jó egészséget és sok örömteli pillanatot minden gönyűi szépkorúnak!

Tisztelettel:
Major Gábor
polgármester

További hírek

SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉS – ÉTLAP

Várjuk továbbá mindazoknak a jelentkezését, akik még nem ellátottaink, de szeretnék igénybe venni szervezetünk szociális étkeztetési szolgáltatását.

Eseményajánló

Nincsenek közelgő események