„Tervezd meg Te!”

Sikeresen lezárult a Gönyűi Szociális Alapszolgáltatási Intézmény „Tervezd meg Te” című logópályázata, amelyet szeptember közepén indítottunk útjára annak érdekében, hogy 2021. január 1-től új ellátási formával bővülő Intézményünk arculatát formáljuk, alakítsuk. Mindehhez nagy segítséget és kiindulási lehetőséget biztosított számunkra, hogy miként is látja, gondolkodik, vélekedik az Intézményről a gyermek, fiatal korosztály, és hogyan tudják mindezt egy logóba sűríteni.

A pályázati időszakban várakozáson felüli, közel 50 db alkotás érkezett, amelyekből a Bíráló Bizottság – Tóthné Rosta Éva Kék Duna Óvoda és Bölcsőde intézményvezetője, Szente Szimonetta grafikus és Major Gábor polgármester részvételével – választotta ki a nyertest.

Szente Szimonetta az alábbi gondolatokat fogalmazta meg a pályázatok láttán „Kreatív, látványos és kifejező alkotások jöttek létre. A meleg színhasználat által a szeretet tükröződik a pályamunkákból!”

A nyertes pályázónk, akinek alkotása alapján fog elkészülni a Gönyűi Szociális Alapszolgáltatási Intézmény végleges logója:

Falusi Luca Sára

Gratulálunk a nyertesnek és minden kedves pályázónak!

Pályázatunk nyertese egy 15.000 Ft értékű ajándékcsomagot vehet át.

Ezúton szeretném megköszönni a Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola vezetőségének és a tanári karának a közreműködését és azon áldozatos munkát, melyet a beérkező pályaművek rejtenek!

Pákozdi Ramóna

Intézményvezető

 

További hírek

SZOCIÁLIS ÉTKEZTETÉS – ÉTLAP

Várjuk továbbá mindazoknak a jelentkezését, akik még nem ellátottaink, de szeretnék igénybe venni szervezetünk szociális étkeztetési szolgáltatását.

Eseményajánló

Nincsenek közelgő események