Állati Jó Tábor

Idei második táborunk 2022. július 25. és 30 között valósult meg. A Család-és Gyermekjóléti Szolgálattal kapcsolatban álló családok gyermekei vehettek részt ingyenesen. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani támogatóinknak, hisz nélkülük nem tudtunk volna az állatvilággal, környezetvédelemmel, természettel kapcsolatos ennyi színes és változatos programot biztosítani a táborban résztvevő gyermekeknek!

Köszönjük Pozsgai Veronika, alpolgármester asszonynak, Pirik-Farm dolgozóinak, Szémán Róbertnek és családjának, Szaradics Norbert természetfotósnak, Gönyűi Horgászegyesület gyermekverseny-felelősének, Lőrincz Tibornak, Antoni Gyulának a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Kisalföldi Csoport elnökének, valamint a Gönyűi Sportegyesületnek, végül Gönyű Község Önkormányzatának is.

Eseményajánló

Nincsenek közelgő események

További hírek

‘Itt van az ősz, itt van újra…’

És vele együtt itt van újra a 65 éven felüliek számára szervezett ingyenes számítógépes képzésünk, melyet az Önkormányzattal közös szervezésben valósítunk meg.

“Mosolytáska”

Győri Egyházmegyei Karitász “Mosolytáska” c. programja keretében intézményünk közreműködésével a Gönyűn élő kárpátaljai menekült gyermekek részére az iskola kezdéshez