KREÁLOM

Dübörög a nyár és már sajnos vége is lett Kreálom nyári napközis táborunknak. Sok-sok színes programon vehettek részt a gyermekek és hatalmas élményekkel gazdagodtak. De szavak helyett beszéljen hát helyettünk képes beszámolónk.
Ezúton szeretnénk még megköszönni Pozsgai Veronika, alpolgármester asszony támogatását és a Gönyűi Kék Duna Óvoda és Bölcsőde együttműködését. Nélkülük nem tudott volna megvalósulni idei első táborunk.

még több kép a facebook-on:

Eseményajánló

Nincsenek közelgő események

További hírek

Győri Karitász pelenkaprogram

Intézményünk Család-és Gyermekjóléti Szolgálata már harmadik éve csatlakozik a győri Karitász pelenkaprogramjához, mely által minden évben 1-3 család számára tudunk biztosítani fél évre elegendő pelenkát. Köszönjük a lehetősége és az együttműködést.

Pályázati felhívás – KI”A”FESTŐ címmel

Pályázati felhívás! KI”A”FESTŐ címmel a Gönyűi Szociális Alapszolgáltatási Intézmény kifestő pályázatot hirdet. Színező – Kreatív – Trendi kicsinek és nagyoknak egyaránt. Idei év jelentős intézményünk részére, hiszen 15. évfordulónkat ünnepeljük. 15 év alatt az Idősek Klubjában jelentős és kiemelkedő alkotások születtek, melyeket most grafikus segítségével kifestővé átalakítottunk. Időseink tervezték, Önök meg életre keltik. A pályázat benyújtásának határideje: 2023. június 01.

Palántázás – I. felvonás

Idősek Klubja tagjai ma nem tököltek, hanem sütőtökmagokat ültettek! Mindezt azért, hogy szép palántáink legyenek és persze hatalmas sütőtökök teremjenek!

Négylábú élményhozó

A foglalkozáson a klubtagok és a kutyus bemutatkoztak egymásnak, majd különböző fejlesztő játékokkal ismerkedtünk meg Nudli közreműködésével.